GET ile Güvenli Alışverişin Keyfini Yaşa.

Çok Amaçlı Dolap İçi Çekmece -Montajsız Mutfak Banyo Kiler Düzenleyici - Sürgülü Sepet Raf Organizer

Satıcı: Mismuka Store
(0)
350 TL Üzeri Alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo

1.277,00 TL

1.597,00 TL

Malzeme: Yüksek kaliteli karbon çelik, siyah toz kaplama boyası ile oldukça kaliteli ve dayanıklıdır; güçlü bir taşıma kapasitesine sahip olup eşyalarınızı rahatça organize etmenizi sağlar.

 

Kurulumu Kolay ve Pratik: Mismuka çok amaçlı dolap içi çekmece düzenleyici, matkap ya da vida gerektirmeden, sadece nano yapışkanı kullanarak kolayca monte edilebilir.

 

Kolay Erişim: Alt raflardaki eşyalara ulaşmak için diz çökmeye gerek kalmadan, sürgülü tasarımı sayesinde kolayca erişim sağlar ve dağınık duran malzemeler için bol miktarda alan sunar.

 

Sessiz ve Akıcı Sürgü Mekanizması: Dampingli ray sistemi sayesinde 4.000 defa açma-kapama testinden geçen bu dolap içi organizer, sessiz ve akıcı bir şekilde çalışır.

 

Çok Amaçlı Kullanım: Bu düzenleyici, mutfak, banyo, kiler, oturma odası, ofis gibi farklı alanlarda kullanılabilir; eşyaları düzenli tutmak için ideal bir seçenektir.

 

Portatif Çekmece: Farklı dolap ve çekmece içlerine uyum sağlar, portatif tasarımı sayesinde esnek kullanım sunar.

 

Kullanım Alanları: Mutfak ve banyoda lavabo dolabının altında, tezgah üstünde, çocuk odasında ve yatak odasında dolap içlerinde, tüm evinizde istediğiniz alanda çeşitli eşyalar, banyo malzemeleri, baharatlar, hububat ve ayrıca sebze ve meyve sepeti, içecek ve atıştırmalık saklama rafı vb. olarak kullanılabilir.

 

Katlanabilir Tasarım: Katlanabilir tel sepet kullanılmadığında yerden tasarruf sağlamak üzere tasarlanmıştır.

 

Geniş Kapasite: 40 cm derinliğinde, 30 cm genişliğinde ve 16 cm yüksekliği ile değerli alanınızdan tasarruf etmenizi sağlar.

Fiyat Aralığı500 - 2500 TL
MarkaMismuka
MateryalMetal
Parça Sayısı1 Parça
RenkSiyah

Ürün Değerlendirmeleri

Kullanıcı Puanları

Puan : 0.00
1 Puan
0%
2 Puan
0%
3 Puan
0%
4 Puan
0%
5 Puan
0%

Satıcı Soru Ve Cevapları

Soru Sormak İçin Giriş Yapınız

Kayıt Ol İNDİRİMLERDEN Haberdar Ol

İndirimlerden Haberdar Olmak İçin Mailini Kaydet.